Exposanten

Openingsuren

Van Tot
8:00 10:00 ICT-beurs + onthaal
12:00 14:00 ICT-beurs + middaglunch + middagactiviteiten

Interesse in de ICT-beurs?

Lees alle info en vul het formulier in ...

Standhouders

Hoofdsponsor

Oracle Academy

Wij van Oracle willen graag de Oracle Academy aan u en uw collega’s introduceren. Oracle Academy is onderdeel van het maatschappelijk verantwoord ondernemen programma van Oracle. Oracle Academy ondersteunt 2,6 miljoen studenten per jaar in 106 verschillende landen. Wij bieden gratis trainingen aan in onder andere Java en SQL databases. Deze trainingen zijn bedoeld voor docenten, met name docenten die lesgeven in computerscience. Daarnaast faciliteren wij deze docenten om diezelfde trainingen aan hun studenten te geven, wij stellen hiervoor een volledig ingerichte leeromgeving, complete leerprogramma’s en alle benodigde software gratis ter beschikking. Hiermee proberen wij bij te dragen aan de innovatie van het onderwijs op het gebied van IT. U kunt uw school gratis registreren als Institutional member. Zodra uw school is goedgekeurd als Institutional member kunnen u en uw collega’s zich inschrijven voor het gratis lidmaatschap (Faculty membership) via www.oracle.com. Hiermee krijgt u toegang tot gratis geupdated Java en Databases leermateriaal en trainingen.

Op academy.oracle.com kunt u nog veel meer informatie vinden over Oracle Academy en de voordelen van het gratis lidmaatschap. Mochten er nog vragen zijn of wilt u dat ik Oracle Academy aan u en uw collega’s vrijblijvend kom presenteren, neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag!

 

Silver sponsor

Scholengroep Het Plein

Scholengroep Het Plein is een scholengroep voor voortgezet onderwijs in Eindhoven met zes vestigingen:

• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Pleinschool Helder
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven.

Elke vestiging van de scholengroep heeft een eigen identiteit, waarbij het aanbod van de verschillende vestigingen zó op elkaar is afgestemd dat een gevarieerd en compleet onderwijsaanbod bestaat.

Scholengroep Het Plein kan daardoor voor alle jongeren van 12 tot en met 18 jaar het juiste onderwijs verzorgen.  Scholengroep Het Plein is tevens één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT).

 

Exposanten

ACES Direct

Als onderwijsinstelling wilt u IT-middelen zó inzetten dat ze van meerwaarde zijn voor uw primaire proces: lesgeven. ACES Direct ondersteunt u met oplossingen en u concentreert zich op het onderwijs.

Wij helpen u innoveren, brengen kennis in uw organisatie en zorgen voor een betrouwbare IT-omgeving.

Technologische ontwikkelingen, zoals 3D-printen, veranderen de mogelijkheden; de gedachte van hoe, wat en waar we consumeren, bedenken en creëren. Maak kennis met 3D-printen op onze stand

 

Active Group ICT B.V.

Maak kennis met Swivl, KUBI, PentaClass en het ActivPanel van Promethean.

Neem lessen, trainingen, presentaties en colleges eenvoudige op met Swivl. De video is snel online beschikbaar binnen een beveiligde omgeving. Met KUBI kan iedereen via het web direct de benodigde lessen in de klas volgen vanaf elke locatie. PentaClass biedt uitkomst op stemproblemen.

Tijdens de middag-sessie verzorgen we product-demonstraties van de genoemde noviteiten m.b.v. het nieuwe ActivPanel met Android box.

Graag tot ziens op 7 november!

 

Basisacademie BV

Iedere Topper heeft ergens zijn basis gelegd met Taal en Rekenen! Met het webbased oefenprogramma én gepersonaliseerd volgsysteem SCORE leggen ook uw toppers een stevige basis voor goede leerresultaten op alle vakken. Met SCORE werk je adaptief en concentrisch naar je einddoelen voor rekenen, begrijpend lezen en taalverzorging. Een motiverende leeromgeving met een extra oefenniveau op 0F. Meld u bij ons aan voor een kosteloze pilot en ervaar ook dat SCORE werkt!&nbs

 

BMx Mobile

BMX MOBILE

BMX bracht 40 jaar geleden de eerste PC's op de Belgische markt. Vandaag brengt BMX de eerste PT's op de markt.

PT staat voor Personal Transporter.

Vandaag situeert zich het probleem van de mobiliteit niet zozeer in de PC, maar in het verkeer. BMX brengt mobiliteitsoplossingen met lichte, elektrische, portable en plooibare voertuigen  LEPP

Esteps, escooters en ebikes

www.bmxmobile.be

www.estep.be

www.escooter.be

40 jaar innovatie : Belgian Machines eXcellent

 

Brite Wireless Expertise

Een goed werkende netwerkinfrastructuur is voor de school van cruciaal belang!

Veel voorkomende problemen in netwerken zijn; het wegvallen van Wi-Fi verbindingen, trage ELO, digitaal pesten en DDoS aanvallen.

De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn, die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geven.

Al meer dan 250 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd.

 

Cloudwise

Cloudwise helpt met moderne ICT oplossingen 

Praktische webapplicaties, Google Apps for Education en Chromebooks: eenvoudig in gebruik , altijd up to date en overal en via elk device beschikbaar. Met de cloud ervaren leerlingen en collega’s het onderwijs van nu en heeft je school de flexibiliteit in te spelen op mogelijkheden van de toekomst. Geen servers meer, geen gedoe: gewoon ICT die werkt en betaalbaar is. Laat je verrassen door de mogelijkheden van Cloudwise en COOL!

 

 

crowdbeamer

‘crowdbeamer’ laat de lesgever toe om beelden onmiddellijk naar het publiek te verspreiden via een eigen, beveiligd wifi-netwerk. Met de crowbeamer app kunnen toehoorders dit met hun eigen device volgen, bewaren en notities toevoegen.  Universeel, mobiel inzetbaar, plug-en-play: indoor of outdoor, voor kleine of grote groepen, … 1 toestel en een gratis app. 

Uiterst geschikt voor seminaries, opleidingen en conferenties. Met crowdbeamer breek je door de 4 muren

 

CTOUCH Europe B.V.

ZELFVERZEKERD VOOR DE KLAS MET CTOUCH!

Uw les zo interessant mogelijk maken? Dat doet u met een CTOUCH touch display!

Tijdens de ICT Praktijkdag laten wij u de Laser air+ zien; een touch display die uitstekend past in uw klaslokaal, talloze gebruiksvriendelijke functionaliteiten heeft en over een weergaloos geluid beschikt.

CTOUCH nodigt u graag uit op de stand zodat wij u uitgebreid kunnen informeren. Daarnaast maakt u kans op het winnen van een CTOUCH Academy basic user training!

Tot 7 november!

 

De Rekenwinkel

De Rekenwinkel is dé onderwijsspecialist voor:

 • Robotica (Fable, LEGO, Bee-Bot, Osmo, SAM Labs en nog véél meer!)
 • 3D printers en 3D scanners
 • Virtual en Augmented Reality
 • Rekenmachines (HP, Texas Instruments, Casio, Sharp)
 • Medialabs op school
 • Trainingen en support

Wij leveren niet alleen de producten, maar bieden ook ondersteuning. Tijdens de ICT-Praktijkdag zullen wij de onze Panospace ONE 3D-printer tonen en het 3D-print curriculum van PrintLab! Kom bij onze stand langs voor alle mogelijkheden en schrijf u in voor een proeflicentie.

 

elecgator bvba

Onder de naam Vmarker produceren we sinds 2011 een alternatief voor (te) dure interactieve borden: de vmarker sensor, ondertussen al verzonden naar meer dan 50 landen.

Sinds 2016 importeren we ook interactieve borden rechstreeks van de fabrikant.

Een greep uit onze producten:

 • Vmarker classroom set €199*
 • 94" Vmarker board €495*
 • 90" Vmarker board ceramiek €595*
 • Vmarker board SET 1 Vmarker board + short throw beamer + muurbeugel €1295 BTW inbegrepen

* BTW inbegrepen, projector en computer niet inbegrepen.

 

FabLab Factory

FabLab Factory helpt u bij het integreren van een zinvol STE(A)M-beleid in uw school.  Dat betekent naast een aanbod van infrastructuur (3D printers, lasercutters, robots, elektronica, ..) ook een didactische ondersteuning door een uitgebreid gamma aan workshops.  Bovendien verzorgen wij ook service en onderhoud van toestellen.

 

G DATA

G DATA wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Zo’n 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Internationale testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging de best mogelijke bescherming biedt. Het door de Europese Commissie gesteunde project IPACSO heeft G DATA in 2014 onderscheiden als het meest innovatieve IT beveiligingsbedrijf, dankzij de snelle reactie op nieuwe bedreigingen. Pionier of It security

 

Grafisoft bvba

Grafisoft levert ICT diensten aan scholen. 

Ruckus wifi, Jimmy Control tabletbeheer, IT-audits, firewall, opbergboxen, digitale drukkerij, Office 365 integratie, zorgeloos ICT beheer.

GS Pass for schools! 

Een unieke totaaloplossing:

 • Eenvoudig beheer van computers & laptops
 • Energiebesparend met automatische in/uitschakelfuncties
 • Uw computerpark altjd up to date
 • Eigen login & mailbox voor leerlingen / leerkrachten / bezoekers
 • Digitale drukkerij
 • Office 365 integratie
 • Wifi integratie
 • ...

Neem een kijkje op onze website en ontdek alle mogelijkheden!

 

 

 

Instruct

Instruct is een educatieve uitgeverij. De producten zijn voornamelijk bestemd voor computergebruik, ICT, taal en rekenen voor beroepsonderwijs en typevaardigheid.

Graag attenderen wij u op de onlangs verschenen methode DIGIT, dé lesmethode voor Digitale Geletterdheid.  

De methode DIGIT is een totaaloplossing voor computervaardigheid en mediawijsheid. Met DIGIT heeft u een kant-en-klaar lesprogramma voor 40 lesuren. In die tijd krijgen leerlingen een brede kijk op ICT en worden ze vaardige comp

 

 

Learnbeat

Wordt later aangevuld

 

LEBA Innovation

Netwerkwoord: Opbergen-Opladen-Synchroniseren

Leba Innovation is DE specialist voor het collectief opbergen, vervoeren en beheren van Laptops, Chromebooks, iPads en Tablets.

Het assoritment bestaat uit verrijdbare koffers, karren en lockers. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing in diverse prijsklassen. Tevens bieden wij speciaal voor het onderwijs unieke iPad hoezen die het apparaat goed beschermen tegen beschadiging door vallen en stoten.

Informatie:  hve@leba-innovation.com of bel 0031-641566932

 

 

LessonUp B.V.

Kom langs bij de stand van LessonUp om zelf te ervaren wat LessonUp is. Leer in enkele minuten hoe je een les maakt in LessonUp en over de mogelijkheden die er zijn om met LessonUp te werken. Daarnaast staan we voor je klaar om vragen te beantwoorden, tips te geven en natuurlijk om samen te kijken hoe jij LessonUp het beste kunt inzetten.

Na een bezoekje aan onze stand kan jij meteen aan de slag met LessonUp!

 

Symbaloo

De ontwikkelingen van ICT in het onderwijs gaan rap. Digiborden, Twitter, KlasCement, Wiki’s en Youtube bulken aan mogelijkheden en lesmateriaal en zijn niet meer weg te denken in de klas. Maar niet elke docent is even handig met de mogelijkheden en tools van deze tijd.

Symbaloo EDU is een hulpmiddel om overzicht te creëren. Daardoor heeft iedereen van de hele school, altijd een actueel overzicht van al het digitale dat relevant is voor de klas. Op de beurs krijgt u in 5 minuten helder uitgelegd waarom al honderden scholen Symbaloo gebruiken, en hoe u Symbalo

Website: http://

 

VOF ictLESKISTEN

VOF ictLESKISTEN verzorgt workshops, gastlessen, advies en implementatietrajecten op het gebied van de inzet van ict in het onderwijs. Het zwaartepunt ligt op dit moment bij "Programmeren, Robotica en MakerEducation".

Vanuit de eigen webshop levert VOF ictLESKISTEN o.a. Bee-Bot, Blue-Bot, Pro-Bot, CBis Education, Dash&Dot, Engino, LEGO® Education, littleBits, MakeBlock, MaKey MaKey, Marbotic, OzoBot, Play Osmo, Primo, RaspberryPi, SamLabs, Sphero en Tiggly.

VOF ictLESKISTEN levert graag maatwerk.